9

Cia Sederlin

Cia Sederlin

0735-05 05 34
Skicka e-post
www.vitalitetskallan.se

Mottagning tisdagar

Boka tid

Priser: se prislistan
Kontant eller kortbetalning

Vitalitetskällan på Faceboook
Facebook

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund logotyp

Cia Sederlin

Dipl. Helkroppsreflexolog, hälsopedagog, MediYoga instruktör med spec. depression, uppstramande och föryngrande ansikts- och kroppsbehandlingar

 

Jag är hälsopedagog med en fil.kand i botten som arbetar med att hitta rätt metod för att just du ska må ditt bästa. Utbildning i basmedicin och medlem och försäkrad i Kroppsterapeuternas är en självklarhet för din säkerhet. Behandlingsmetoderna som presenteras nedan är en palett som både går att användas enskilt likväl som i kombination för optimalt resultat. Att kunna få må bra inifrån och ut är din rättighet och min färdighet!

Helkroppsreflexologi är en zonterapeutsik metod där jag med tryck på olika zoner på kroppen hjälper den att komma igång med sin självläkning. Det kan vara akuta somatiska besvär såväl som kroniska och/eller psykosomatiska smärtindikationer. Behandlingar ges även som lymfdränerande, stressreducerande och fertilitetshöjande.

Hälsopedagogik är att jag i samarbete med klienten arbetar fram ett passande program för livsstilsförändring med stöd av metoden Motiverande samtal. Detta är en akademisk underbyggd metod med mycket goda resultat som ger varaktig förändring. Vid viktkonsultationer utförs vägning med kroppskonstitutionsresultat samt blodtrycksmätning. Sluta röka? Kontroll på kosten och vikten? Börja motionera? Bryta osunda vanor/relationer? Allt är möjligt, vi arbetar tillsammans med kontinuerlig uppföljning.

MediYoga är en yogaform som är framforskad för att lindra olika åkommor, både somatiska som psykiska. Hos mig får du vägledning i träning och program att göra hemma mot uppföljning. Vid depression är du särskilt välkommen för att få hjälp att må bättre, men jag använder mig även av metoden för somatiska åkommor enskilt eller i kombination med andra insatser. Läs mer på Mediyoga.se

Galvanic Spa behandling ges både på ansikte och kropp. Fungerar som uppstramande, fuktgivande och djupt rengörande. Bra resultat vid behandling av acne och hudirritaioner pga mycket torr hud. På kroppen bra uppstramande resultat av slapp hud, minskar synliga bristningar. Bra att använda efter viktnedgång, graviditet mm. Behandlingen är helt ickeinvasiv vilket innebär att jag inte klämmer eller använder något som gör hål på huden. Gel läggs på huden och maskinen arbetar med låg galvansisk spänning för att få de aktiva ingredienserna i produkterna att tränga ner i huden.

Cirkulationsbehandling Vid besvär med celluliter och lymfödem ger koppning effekt genom att sätta fart på det arteriella blodflödet och mjuka upp bindväven. Cirkulationen kommer igång och slagg kan lättare transporteras ut ur kroppen. Regelbunden behandling ger ett slätare uttryck i huden och minskat omfång på den behandlade kroppsdelen.

Naturlig face-lift är en ansiktsbehandling som utförs helt med händerna samt för din hud lämplig olja. Behandlingen innebär strykningar, tryckningar, lymfmassage samt efflurage för att öka genomströmningen i huden, rensa ut slaggprodukter och lämna dig med varm känsla och en strålande hud. Något för dig som vill ha en helt naturlig metod med fantastiskt resultat.

Jag tar betalkort via IZettle och det går utmärkt att använda sitt friskvårdsbidrag hos mig.