Vitsippor

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt

Swedenborgsgatan sommargågata

Som vanligt blir en del av Swedenborgsgatan gågata i sommar. Det gäller sträckan mellan S.t Paulsgatan och Fatbursgatan, och den är avstängd för biltrafik mellan 21 maj och 19 september.
Om du kommer med bil till Lugn & Go får du alltså välja en annan väg. Eller ställ bilen en bit ifrån och promenera genom folklivet på alla uteserveringarna på gågatan!
2018-05-15

Rosenmetoden på Sergels torg 12 maj

Kom till Sergels torg lördag 12 maj mellan 12 och 15. Där ger en grupp rosenterapeuter sittande kortare behandling, för att visa hur fredlig beröring gör gott i både kropp och själ. Från Lugn & Go deltar Rigmor och Eva. Välkommen!
2018-04-28

Behandling mot celluliter och lipödem hos Cia

Cia erbjuder nu även cirkulationsbehandling. Vid besvär med celluliter och lymfödem ger koppning effekt genom att sätta fart på det arteriella blodflödet och mjuka upp bindväven. Cirkulationen kommer igång och slagg kan lättare transporteras ut ur kroppen. Regelbunden behandling ger ett slätare uttryck i huden och minskat omfång på den behandlade kroppsdelen.
Behandlingen tar 50 minuter och du kan boka tid på Bokadirekt:
Boka tid
2018-04-21

Sofia arbetar nu två dagar varannan vecka

Från april tar Sofia emot torsdag och lördag i ojämna veckor. Unna dig en bra start på helgen med till exempel avslappnande massage eller naturkosmetisk ansiktsbehandling hos Sofia.
2018-04-15

Tack och välkommen tillbaka!

Tack alla ni som kom till vårt öppna hus för att prova behandlingar, vaccinera er mot TBE inför sommaren, eller ta en fika och prata en stund. Varmt välkomna tillbaka!
Provbehandlingarna gav 1650 kr till UNHCR:s arbete för flyktingar, tack för era bidrag! Det mesta betalades direkt via Swish, och pengarna från sparbössan är också insatta nu.
Per, Peter och Rose-Marie var bäst på att gissa hur många kakaobönor det var i burken, och de vann t-tröjor, ljus, fästingplockare och lite annat smått och gott.
2018-04-08

Välkommen på öppet hus 7 april kl 11-15

Lördag 7 april är du varmt välkommen att prova några av våra behandlingar, vaccinera dig mot TBE inför sommaren, eller kanske bara titta in på en fika och se hur vi har det. Läs mer om öppna huset
2018-03-08

Du hinner vaccinera dig mot influensan

Fram till 28 februari är det fortsatt kostnadsfritt med vaccination mot influensa och lunginflammation (pneumokocker) för personer 65 år och äldre och vissa riskgrupper. För gravida är influensavaccinet kostnadsfritt under samma period. Kontakta Ann och Rolf för tidsbokning.
2018-01-21

Öppet igen efter ombyggnad

Nu har vi öppet som vanligt igen efter ombyggnaden första veckan i januari. Välkommen!
2018-01-08

Byggstängt 2–7 januari

Vi stänger för ombyggnad hela första veckan i januari. Efter trettonhelgen har vi öppet som vanligt igen.
Vissa förberedelser i de inre delarna av lokalen startar i veckan mellan jul och nyår – ursäkta stöket. Behandlingsrummen och väntrummet berörs inte, utan det är städskrubben och angränsande utrymmen som ska byggas om efter en fuktskada.
2017-12-19

Ge presentkort i julklapp

Presentkort på kroppsbehandlingar kan vara den perfekta julklappen, till exempel till:
• den stressade som behöver avspänning och egentid
• den hårdtränande som behöver vårda sina muskler
• livsnjutaren som uppskattar en stunds lyx
• den miljömedvetna som inte vill konsumera prylar
Vad vill du unna dina nära och kära? Kontakta oss för att köpa presentkort på valfritt belopp. Varje terapeut har sina egna presentkort.
2017-12-12

Influensavaccin drop-in 12 december

Vaccinera dig mot influensa eller lunginflammation utan tidsbeställning hos Ann Gardulf och Rolf Gustafson. Tisdag 12 december har de drop-in kl 13-18. Influensavaccinet är kostnadsfritt för personer som är 65 år eller äldre, gravida efter vecka 17 och vissa andra riskgrupper. För övriga kostar det 240 kr. Välkommen!
2017-12-07

Zonterapeut Anette utökar sina tider

Från december kan du få zonterapi hos Anette både måndagar, onsdagar och söndagar. Se hennes lediga tider och boka tid på Bokadirekt.
2017-11-29

Använd ditt friskvårdsbidrag

Får du friskvårdsbidrag av din arbetsgivare? Har du pengar kvar?
Då är det dags att boka tid nu, så att du hinner utnyttja bidraget innan året är slut.
Välkommen att ladda upp med energi eller gå ner i varv inför helger och ledigheter. Vad behöver du nu? Läs mer under Vi erbjuder och välj det som passar dig bäst.
Alla terapeuter tar kontant betalning, vissa även kort eller Swish, och du får ett kvitto att lämna in till arbetsgivaren.
2016-11-23

Influensavaccin drop-in i november

Årets vaccinationskampanj mot influensa har startat. Alla tisdagar i november har Ann Gardulf och Rolf Gustafson drop-in utan tidsbeställning kl 13-18. Välkommen!
2017-11-11


Äldre nyheter