Frosthjärta

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt

Ge presentkort i julklapp

Presentkort på kroppsbehandlingar kan vara den perfekta julklappen, till exempel till:
• den stressade som behöver avspänning och egentid
• den hårdtränande som behöver vårda sina muskler
• livsnjutaren som uppskattar en stunds lyx
• den miljömedvetna som inte vill konsumera prylar
Vad vill du unna dina nära och kära? Kontakta oss för att köpa presentkort på valfritt belopp. Varje terapeut har sina egna presentkort.
2017-12-12

Influensavaccin drop-in 12 december

Vaccinera dig mot influensa eller lunginflammation utan tidsbeställning hos Ann Gardulf och Rolf Gustafson. Tisdag 12 december har de drop-in kl 13-18. Influensavaccinet är kostnadsfritt för personer som är 65 år eller äldre, gravida efter vecka 17 och vissa andra riskgrupper. För övriga kostar det 240 kr. Välkommen!
2017-12-07

Zonterapeut Anette utökar sina tider

Från december kan du få zonterapi hos Anette både måndagar, onsdagar och söndagar. Se hennes lediga tider och boka tid på Bokadirekt.
2017-11-29

Använd ditt friskvårdsbidrag

Får du friskvårdsbidrag av din arbetsgivare? Har du pengar kvar?
Då är det dags att boka tid nu, så att du hinner utnyttja bidraget innan året är slut.
Välkommen att ladda upp med energi eller gå ner i varv inför helger och ledigheter. Vad behöver du nu? Läs mer under Vi erbjuder och välj det som passar dig bäst.
Alla terapeuter tar kontant betalning, vissa även kort eller Swish, och du får ett kvitto att lämna in till arbetsgivaren.
2016-11-23

Influensavaccin drop-in i november

Årets vaccinationskampanj mot influensa har startat. Alla tisdagar i november har Ann Gardulf och Rolf Gustafson drop-in utan tidsbeställning kl 13-18. Välkommen!
2017-11-11

Ursäkta stöket!

Under sommaren har vi fått en fuktskada i vår städskrubb. Det innebär att det är lite stökigare än vanligt i de inre delarna av vår lokal och ventilationen måste stå på max. Vi ber om ursäkt för stöket och hoppas att det inte ska störa alltför mycket. Mottagningsrummen är inte påverkade.
2017-08-08

Snart semestertider... men vi har öppet

Snart är det semestertider. Vi på Lugn & Go tar också ledigt, men inte alla på en gång. Även mitt i juli är det flera terapeuter som arbetar, så välkommen i sommar om du till exempel vill varva ner, tanka ny energi eller vårda ditt yttre.
Flera av oss har bokning på webben, och andra kan du kontakta per e-post eller telefon. Några byter tillfälligt veckodagar i sommar, det framgår i så fall i webbokningen.
2017-06-18

Sommarfin till festen

Bröllop, student och dop duggar tätt såhär års. Välkommen att boka tid hos Cia för en Galvanic Spa behandling som ger dig ett lätt lyft, slätare hy och djupverkande rengöring. Du kan lägga make-up direkt efter och blir inte flammig eller svullen. Perfekt för dig som söker en modern, smärtfri ansiktsbehandling med direkt resultat!
2017-05-18

Swedenborgsgatan sommargågata

Lejon spärrar vägenSom vanligt blir Swedenborgsgatan gågata mellan Mariatorget och Södra Station i sommar. I år gäller det mellan 22 maj och 19 september. Du som tar bilen till Lugn & Go får alltså välja en annan väg under den perioden.
Kommunens information om sommargågatorna
2017-05-18

Tack och välkommen tillbaka!

UNHCR kvittoTack alla ni som kom till vårt öppna hus 6 maj, och välkomna tillbaka!
I insamlingsbössan till UNHCR låg det 671 kronor vid dagens slut, och de är nu insatta. Det var också minst en person som swishade pengar direkt till UNHCR, så en bit över 700 kronor samlade vi gemensamt in till flyktingarbetet under dagen.
Många besökare försökte gissa antalet chokladbönor i Sofias glasburk. Rätt svar var 66, och den som gissade bäst var Lollo, som vann ett presentkort på chokladmassage. Grattis! Sofia kontaktar dig direkt.
2017-05-07

 

Andreas och Sofia ändrar dagar

Från maj byter Sofia arbetsdag till torsdagar i ojämna veckor. Andreas börjar arbeta torsdagar i jämna veckor, i stället för söndagar. Andreas tar nu emot alla måndagar och fredagar. och jämna veckor även torsdag och lördag. Lättast ser du deras nya tider på Bokadirekt:
Andreas: Boka tid        Sofia: Boka tid
2017-04-29

Öppet hus lördag 6 maj kl 11–15

Lördag 6 maj är du välkommen på öppet hus på Lugn & Go. Då kan du ta provbehandlingar, vaccinera dig mot TBE, ställa frågor, köpa presentkort och produkter med mera. Ta gärna med en vän!
Mer information om öppna huset
2017-04-03

Cia Sederlin – ny terapeut

CiaNu arbetar Cia Sederlin på Lugn & Go på tisdagar. Hon är helkroppsreflexolog och hälsopedagog – vänd dig till Cia om du vill ha stöd i en livsstilsförändring!
Hon är också MediYoga instruktör och utformar individuella yogaprogram och vägleder din träning vid depression eller somatiska åkommor.
Dessutom erbjuder hon naturlig face-lift och Galvanic Spa behandling på ansikte eller kropp. Läs mer om Cia och hennes tjänster
Du kan boka tid hos Cia på Bokadirekt:
Boka tid
2017-03-08

Boka ansiktszonterapi hos Ingalill på webben

Nu kan du även boka tid hos ansiktszonterapeut Ingalill HjortBokadirekt. Ingalill tar emot på onsdagar.
Boka tid
2017-02-08

Nytt år och nya tag – kan vi hjälpa dig?

Har du något du vill ta tag i så här i början av 2017? Vi har bred kompetens att stötta dig på olika vis.

Välkommen!
2017-01-14

Boka rosenterapi hos Rigmor på webben

Nu kan du även boka tid hos rosenterapeut Rigmor PalmqvistBokadirekt. Rigmor tar emot på fredagar.
Boka tid
2017-01-05


Äldre nyheter