julklappar photo Kari Shea Unsplash

 

 

 

 

 

 

Aktuellt

Julklappstips: presentkort på kroppsbehandlingar

Har du svårt att komma på julklappar? Ge ett presentkort på behandlingar! Här är några tips på vad du kan ge till:

Varje terapeut har sina egna presentkort. Kontakta dem direkt för att köpa presentkort på valfritt belopp.
2018-12-08

Nu startar säsongens influensavaccination

Säsongens vaccination mot influensa och lunginflammation startar 6 november.
Kostnadsfritt för flera grupper (65 år eller äldre, kroniskt sjuka, gravida).
Öppet Hus hos Ann och Rolf:
Tisdag 6 november kl 13.00-18.00
Tisdag 20 november kl 16.00-18.00
Tisdag 27 november kl 16.00-18.00
Välkommen!
2018-11-05

Använd ditt friskvårdsbidrag i tid

Får du friskvårdsbidrag av din arbetsgivare? Har du pengar kvar?
Då är det dags att boka tid nu, så att du hinner utnyttja bidraget innan året är slut. Många arbetsgivare vill ha in årets kvitton redan i början eller mitten av december.
Vad behöver du nu? Läs mer under Vi erbjuder och välj det som passar dig bäst. Ännu finns det gott om tider i november att välja på.
Alla terapeuter tar kontant betalning, vissa även kort eller Swish, och du får ett kvitto att lämna in till arbetsgivaren.
2018-10-24

Välkommen i sommar!

Är du kvar i stan i sommar? Passa på att ta hand om dig själv lite extra!
Vi har öppet hela sommaren. Självklart tar vi också semester, men inte alla på en gång. Vilken vecka du än vill komma så är flera av oss igång och jobbar.
Hos Andreas, Anette, Cia, Eva, Rigmor och Sofia kan du boka tid på Bokadirekt. Annika och Jessica kan du kontakta direkt per telefon eller mail. Välkommen!
2018-06-24

Trängsel på pendeln

I sommar kan det bli trångt för dig som tar pendeltåg till Lugn & Go, särskilt om du kommer norrifrån. Fjärrtågsspåren mellan Centralen och Stockholms Södra stängs av för välbehövlig upprustning från 25 juni till 19 augusti. Under den perioden får även de som reser med fjärr- och regionaltåg ta pendeltåg eller tunnelbana mellan Centralen och Södra.
2018-06-24

Jessica certifierad Rosenterapeut

Idag gratulerar vi Jessica Törnrot! Hon har nu fullgjort sin elevpraktik, blivit godkänd och kan titulera sig certifierad Rosenterapeut.
Praktikdelen i utbildningen är omfattande – eleven ska ge 350 fullängdsbehandlingar och dessutom ta egna behandlingar och handledning individuellt och i grupp.
2018-06-16

Swedenborgsgatan sommargågata

Som vanligt blir en del av Swedenborgsgatan gågata i sommar. Det gäller sträckan mellan S.t Paulsgatan och Fatbursgatan, och den är avstängd för biltrafik mellan 21 maj och 19 september.
Om du kommer med bil till Lugn & Go får du alltså välja en annan väg. Eller ställ bilen en bit ifrån och promenera genom folklivet på alla uteserveringarna på gågatan!
2018-05-15

Rosenmetoden på Sergels torg 12 maj

Kom till Sergels torg lördag 12 maj mellan 12 och 15. Där ger en grupp rosenterapeuter sittande kortare behandling, för att visa hur fredlig beröring gör gott i både kropp och själ. Från Lugn & Go deltar Rigmor och Eva. Välkommen!
2018-04-28

Behandling mot celluliter och lipödem hos Cia

Cia erbjuder nu även cirkulationsbehandling. Vid besvär med celluliter och lymfödem ger koppning effekt genom att sätta fart på det arteriella blodflödet och mjuka upp bindväven. Cirkulationen kommer igång och slagg kan lättare transporteras ut ur kroppen. Regelbunden behandling ger ett slätare uttryck i huden och minskat omfång på den behandlade kroppsdelen.
Behandlingen tar 50 minuter och du kan boka tid på Bokadirekt:
Boka tid
2018-04-21

Sofia arbetar nu två dagar varannan vecka

Från april tar Sofia emot torsdag och lördag i ojämna veckor. Unna dig en bra start på helgen med till exempel avslappnande massage eller naturkosmetisk ansiktsbehandling hos Sofia.
2018-04-15

Tack och välkommen tillbaka!

Tack alla ni som kom till vårt öppna hus för att prova behandlingar, vaccinera er mot TBE inför sommaren, eller ta en fika och prata en stund. Varmt välkomna tillbaka!
Provbehandlingarna gav 1650 kr till UNHCR:s arbete för flyktingar, tack för era bidrag! Det mesta betalades direkt via Swish, och pengarna från sparbössan är också insatta nu.
Per, Peter och Rose-Marie var bäst på att gissa hur många kakaobönor det var i burken, och de vann t-tröjor, ljus, fästingplockare och lite annat smått och gott.
2018-04-08

Välkommen på öppet hus 7 april kl 11-15

Lördag 7 april är du varmt välkommen att prova några av våra behandlingar, vaccinera dig mot TBE inför sommaren, eller kanske bara titta in på en fika och se hur vi har det. Läs mer om öppna huset
2018-03-08

Äldre nyheter