Tidigare nyheter

201820172016201520142013

Nyheter 2018

Välkommen i sommar!

Är du kvar i stan i sommar? Passa på att ta hand om dig själv lite extra!
Vi har öppet hela sommaren. Självklart tar vi också semester, men inte alla på en gång. Vilken vecka du än vill komma så är flera av oss igång och jobbar.
Hos Andreas, Anette, Cia, Eva, Rigmor och Sofia kan du boka tid på Bokadirekt. Annika och Jessica kan du kontakta direkt per telefon eller mail. Välkommen!
2018-06-24

Trängsel på pendeln

I sommar kan det bli trångt för dig som tar pendeltåg till Lugn & Go, särskilt om du kommer norrifrån. Fjärrtågsspåren mellan Centralen och Stockholms Södra stängs av för välbehövlig upprustning från 25 juni till 19 augusti. Under den perioden får även de som reser med fjärr- och regionaltåg ta pendeltåg eller tunnelbana mellan Centralen och Södra.
2018-06-24

Jessica certifierad Rosenterapeut

Idag gratulerar vi Jessica Törnrot! Hon har nu fullgjort sin elevpraktik, blivit godkänd och kan titulera sig certifierad Rosenterapeut.
Praktikdelen i utbildningen är omfattande – eleven ska ge 350 fullängdsbehandlingar och dessutom ta egna behandlingar och handledning individuellt och i grupp.
2018-06-16

Swedenborgsgatan sommargågata

Som vanligt blir en del av Swedenborgsgatan gågata i sommar. Det gäller sträckan mellan S.t Paulsgatan och Fatbursgatan, och den är avstängd för biltrafik mellan 21 maj och 19 september.
Om du kommer med bil till Lugn & Go får du alltså välja en annan väg. Eller ställ bilen en bit ifrån och promenera genom folklivet på alla uteserveringarna på gågatan!
2018-05-15

Rosenmetoden på Sergels torg 12 maj

Kom till Sergels torg lördag 12 maj mellan 12 och 15. Där ger en grupp rosenterapeuter sittande kortare behandling, för att visa hur fredlig beröring gör gott i både kropp och själ. Från Lugn & Go deltar Rigmor och Eva. Välkommen!
2018-04-28

Behandling mot celluliter och lipödem hos Cia

Cia erbjuder nu även cirkulationsbehandling. Vid besvär med celluliter och lymfödem ger koppning effekt genom att sätta fart på det arteriella blodflödet och mjuka upp bindväven. Cirkulationen kommer igång och slagg kan lättare transporteras ut ur kroppen. Regelbunden behandling ger ett slätare uttryck i huden och minskat omfång på den behandlade kroppsdelen.
Behandlingen tar 50 minuter och du kan boka tid på Bokadirekt:
Boka tid
2018-04-21

Sofia arbetar nu två dagar varannan vecka

Från april tar Sofia emot torsdag och lördag i ojämna veckor. Unna dig en bra start på helgen med till exempel avslappnande massage eller naturkosmetisk ansiktsbehandling hos Sofia.
2018-04-15

Tack och välkommen tillbaka!

Tack alla ni som kom till vårt öppna hus för att prova behandlingar, vaccinera er mot TBE inför sommaren, eller ta en fika och prata en stund. Varmt välkomna tillbaka!
Provbehandlingarna gav 1650 kr till UNHCR:s arbete för flyktingar, tack för era bidrag! Det mesta betalades direkt via Swish, och pengarna från sparbössan är också insatta nu.
Per, Peter och Rose-Marie var bäst på att gissa hur många kakaobönor det var i burken, och de vann t-tröjor, ljus, fästingplockare och lite annat smått och gott.
2018-04-08

Välkommen på öppet hus 7 april kl 11-15

Lördag 7 april är du varmt välkommen att prova några av våra behandlingar, vaccinera dig mot TBE inför sommaren, eller kanske bara titta in på en fika och se hur vi har det. Läs mer om öppna huset
2018-03-08

Du hinner vaccinera dig mot influensan

Fram till 28 februari är det fortsatt kostnadsfritt med vaccination mot influensa och lunginflammation (pneumokocker) för personer 65 år och äldre och vissa riskgrupper. För gravida är influensavaccinet kostnadsfritt under samma period. Kontakta Ann och Rolf för tidsbokning.
2018-01-21

Öppet igen efter ombyggnad

Nu har vi öppet som vanligt igen efter ombyggnaden första veckan i januari. Välkommen!
2018-01-08

Nyheter 2017

Byggstängt 2–7 januari

Vi stänger för ombyggnad hela första veckan i januari. Efter trettonhelgen har vi öppet som vanligt igen.
Vissa förberedelser i de inre delarna av lokalen startar i veckan mellan jul och nyår – ursäkta stöket. Behandlingsrummen och väntrummet berörs inte, utan det är städskrubben och angränsande utrymmen som ska byggas om efter en fuktskada.
2017-12-19

Ge presentkort i julklapp

Presentkort på kroppsbehandlingar kan vara den perfekta julklappen, till exempel till:
• den stressade som behöver avspänning och egentid
• den hårdtränande som behöver vårda sina muskler
• livsnjutaren som uppskattar en stunds lyx
• den miljömedvetna som inte vill konsumera prylar
Vad vill du unna dina nära och kära? Kontakta oss för att köpa presentkort på valfritt belopp. Varje terapeut har sina egna presentkort.
2017-12-12

Influensavaccin drop-in 12 december

Vaccinera dig mot influensa eller lunginflammation utan tidsbeställning hos Ann Gardulf och Rolf Gustafson. Tisdag 12 december har de drop-in kl 13-18. Influensavaccinet är kostnadsfritt för personer som är 65 år eller äldre, gravida efter vecka 17 och vissa andra riskgrupper. För övriga kostar det 240 kr. Välkommen!
2017-12-07

Zonterapeut Anette utökar sina tider

Från december kan du få zonterapi hos Anette både måndagar, onsdagar och söndagar. Se hennes lediga tider och boka tid på Bokadirekt.
2017-11-29

Använd ditt friskvårdsbidrag

Får du friskvårdsbidrag av din arbetsgivare? Har du pengar kvar?
Då är det dags att boka tid nu, så att du hinner utnyttja bidraget innan året är slut.
Välkommen att ladda upp med energi eller gå ner i varv inför helger och ledigheter. Vad behöver du nu? Läs mer under Vi erbjuder och välj det som passar dig bäst.
Alla terapeuter tar kontant betalning, vissa även kort eller Swish, och du får ett kvitto att lämna in till arbetsgivaren.
2016-11-23

Influensavaccin drop-in i november

Årets vaccinationskampanj mot influensa har startat. Alla tisdagar i november har Ann Gardulf och Rolf Gustafson drop-in utan tidsbeställning kl 13-18. Välkommen!
2017-11-11

 

Ursäkta stöket!

Under sommaren har vi fått en fuktskada i vår städskrubb. Det innebär att det är lite stökigare än vanligt i de inre delarna av vår lokal och ventilationen måste stå på max. Vi ber om ursäkt för stöket och hoppas att det inte ska störa alltför mycket. Mottagningsrummen är inte påverkade.
2017-08-08

Snart semestertider... men vi har öppet

Snart är det semestertider. Vi på Lugn & Go tar också ledigt, men inte alla på en gång. Även mitt i juli är det flera terapeuter som arbetar, så välkommen i sommar om du till exempel vill varva ner, tanka ny energi eller vårda ditt yttre.
Flera av oss har bokning på webben, och andra kan du kontakta per e-post eller telefon. Några byter tillfälligt veckodagar i sommar, det framgår i så fall i webbokningen.
2017-06-18

Sommarfin till festen

Bröllop, student och dop duggar tätt såhär års. Välkommen att boka tid hos Cia för en Galvanic Spa behandling som ger dig ett lätt lyft, slätare hy och djupverkande rengöring. Du kan lägga make-up direkt efter och blir inte flammig eller svullen. Perfekt för dig som söker en modern, smärtfri ansiktsbehandling med direkt resultat!
2017-05-18

Swedenborgsgatan sommargågata

Lejon spärrar vägenSom vanligt blir Swedenborgsgatan gågata mellan Mariatorget och Södra Station i sommar. I år gäller det mellan 22 maj och 19 september. Du som tar bilen till Lugn & Go får alltså välja en annan väg under den perioden.
Kommunens information om sommargågatorna
2017-05-18

Tack och välkommen tillbaka!

UNHCR kvittoTack alla ni som kom till vårt öppna hus 6 maj, och välkomna tillbaka!
I insamlingsbössan till UNHCR låg det 671 kronor vid dagens slut, och de är nu insatta. Det var också minst en person som swishade pengar direkt till UNHCR, så en bit över 700 kronor samlade vi gemensamt in till flyktingarbetet under dagen.
Många besökare försökte gissa antalet chokladbönor i Sofias glasburk. Rätt svar var 66, och den som gissade bäst var Lollo, som vann ett presentkort på chokladmassage. Grattis! Sofia kontaktar dig direkt.
2017-05-07

 

Andreas och Sofia ändrar dagar

Från maj byter Sofia arbetsdag till torsdagar i ojämna veckor. Andreas börjar arbeta torsdagar i jämna veckor, i stället för söndagar. Andreas tar nu emot alla måndagar och fredagar. och jämna veckor även torsdag och lördag. Lättast ser du deras nya tider på Bokadirekt:
Andreas: Boka tid        Sofia: Boka tid
2017-04-29

Öppet hus lördag 6 maj kl 11–15

Lördag 6 maj är du välkommen på öppet hus på Lugn & Go. Då kan du ta provbehandlingar, vaccinera dig mot TBE, ställa frågor, köpa presentkort och produkter med mera. Ta gärna med en vän!
Mer information om öppna huset
2017-04-03

Cia Sederlin – ny terapeut

CiaNu arbetar Cia Sederlin på Lugn & Go på tisdagar. Hon är helkroppsreflexolog och hälsopedagog – vänd dig till Cia om du vill ha stöd i en livsstilsförändring!
Hon är också MediYoga instruktör och utformar individuella yogaprogram och vägleder din träning vid depression eller somatiska åkommor.
Dessutom erbjuder hon naturlig face-lift och Galvanic Spa behandling på ansikte eller kropp. Läs mer om Cia och hennes tjänster
Du kan boka tid hos Cia på Bokadirekt:
Boka tid
2017-03-08

Boka ansiktszonterapi hos Ingalill på webben

Nu kan du även boka tid hos ansiktszonterapeut Ingalill HjortBokadirekt. Ingalill tar emot på onsdagar.
Boka tid
2017-02-08

Nytt år och nya tag – kan vi hjälpa dig?

Har du något du vill ta tag i så här i början av 2017? Vi har bred kompetens att stötta dig på olika vis.

Välkommen!
2017-01-14

Boka rosenterapi hos Rigmor på webben

Nu kan du även boka tid hos rosenterapeut Rigmor PalmqvistBokadirekt. Rigmor tar emot på fredagar.
Boka tid
2017-01-05

 

Nyheter 2016

Extra öppet runt helgerna
Jessica Tärnrot, praktikårselev i Rosenmetoden, har mottagning tisdag 27 december och tisdag 3 januari. I vanliga fall arbetar Jessica på lördagar, men julafton och nyårsafton har hon alltså bytt till efterkommande tisdagar. Kontakta Jessica på 070-511 93 83 för tidsbokning!
Även Andreas Ibrahim jobbar några extra vardagar: torsdag 22 och onsdag 28 december. Hos Andreas bokar du enklast tid på Bokadirekt.
2016-12-17

Använd ditt friskvårdsbidrag
Får du friskvårdbidrag av din arbetsgivare? Har du pengar kvar börjar det bli hög tid att utnyttja dem innan året är slut.
Hos oss kan du ladda upp med energi eller varva ner inför helger och ledigheter. Läs mer under Vi erbjuder och boka tid till det som passar dig bäst.
Alla terapeuter tar kontant betalning, vissa även kort eller Swish, och du får ett kvitto att lämna in till arbetsgivaren. Hos Jan-Erik kan du även betala med Friskvårdschecken, Friskvårdskuponger eller Wellnet.
2016-11-20

Sofia Knuts Johansson – ny terapeut

SofiaNu har Sofia Knuts Johansson börjat på Lugn & Go. Hon erbjuder både olika massagemetoder och skönhetsvård: naturkosmetisk ansiktsbehandling och hårborttagning med en naturlig metod.
Sofia arbetar till en början på onsdagar i ojämna veckor.
Läs mer om Sofia och hennes metoder eller boka tid på Bokadirekt.
2016-11-0

Tack till dig som kom till vårt öppna hus

Roligt att du kom, och välkommen tillbaka!
Med betalning för provbehandlingar och andra bidrag fick vi ihop 700 kronor i vår insamlingsburk, och de är nu insatta på UNHCR:s konto. Ytterligare ett par hundralappar betalades direkt via Swish eller SMS. Tack för insatsen!
UNHCR kvitto
2016-10-25

Öppet hus 22 oktober kl 11-15

Välkommen till oss lördag 22 oktober! Då kan du ta provbehandlingar, fika, köpa presentkort och produkter. Ta gärna med dig en vän.
Läs mer om vad du kan göra hos under det öppna huset.
2016-09-17

Massageterapeut Andreas Ibrahim börjar i september

Andreas Ibrahim är certifierad massageterapeut, idrottsmassör och specialist i manuell medicin och terapi. Han erbjuder flera massagemetoder med olika inriktning: massageterapi/idrottsmassage, lomi lomi, lotorpsmetoden och lymfmassage. Han kan även komplettera med ett flertal andra metoder och tekniker, efter vad just du behöver.
Andreas arbetar måndagar och fredagar alla veckor, och även lördagar och söndagar jämna veckor. Nu kunder får 20% rabatt på första behandlingen.
Boka tid på Bokadirekt, eller se Andreas' kontaktuppgifter.
2016-09-04

Rosenterapeut Rigmor Palmqvist börjar i augusti

Nu kan du få Rosenbehandlingar även på fredagar. Rigmor Palmqvist, certifierad Rosenterapeut, börjar på Lugn & Go fredag 5 augusti. Nya klienter får 10% rabatt på första behandlingen (ordinarie pris 600 kr).
Kontakta Rigmor på telefon 073-640 65 58 för tidsbokning och information.
2016-08-04

Välkommen i sommar

Det börjar dra ihop sig till semestertider. Om du är kvar i stan i sommar är du välkommen till oss på behandling. Zonterapeut Anette, ansiktszonterapeut Ingalill och Rosenelev Jessica arbetar större delen av juli, och Rosenterapeut Eva och Tui Na smärtterapeut Madeleine under första halvan av juli. Massageterapeut och Reikihealer Seth arbetar två veckor efter midsommar och är sedan tillbaka i augusti.
Samtalsterapeut Annika arbetar från 26 juli och framåt.
Behöver du vaccinationer inför dina sommarplaner? Hos Ann kan du på tisdagar jämna veckor få TBE-vaccination om du ska ut i den svenska naturen, eller ta de sprutor som behövs för utlandsresan.
Kontakta oss för tidsbokning. Här finns alla kontaktuppgifter, och hos några av oss kan du också boka tid på nätet via den gröna knappen.
2016-06-23

Lejon spärrar vägenSwedenborgsgatan gågata

Även i sommar är Swedenborgsgatan gågata mellan Mariatorget och Södra Station. Du som tar bilen till Lugn & Go får alltså välja en annan väg. Den 1 september återgår gatan till biltrafik igen.
2016-06-02

Rosenmetoden på Sergels torg 28 maj

Kom till Sergels torg lördag 28 maj mellan 12 och 15. Där ger en grupp rosenterapeuter sittande kortare behandling, för att visa hur fredlig beröring gör gott i både kropp och själ. Från Lugn & Go deltar Jessica och Eva samt Rigmor Palmqvist, som börjar på Lugn & Go i augusti. Välkommen!
2016-05-22

Möt försommaren avspänd och vacker

Så här års kan det vara stressigt med både måsten och festligheter av olika slag.
Unna dig själv en andningspaus hos Ingalill.
Ansiktszonterapi hjälper kroppen att slappna av och återhämta sig. Som bonus får din hy ny lyster. Behandlingen stimulerar blodcirkulationen i ansiktet och hela kroppen, och den fina oljan som används ger ansiktshyn näring.
Ta hand om insidan och utsidan samtidigt – 100 kr rabatt på ansiktszonterapi hos Ingalill under maj och juni. 
2016-05-15

Dags att förnya ditt skydd mot stelkramp, difteri, kikhosta och polio?


Vi erbjuder vaccination med Boostrix Polio som är ett vaccin där en spruta ger påfyllnadsskydd mot alla fyra sjukdomarna stelkramp, difteri, kikhosta och polio. Du ska ha blivit vaccinerad mot dessa sjukdomar som barn (barnvaccinationsprogrammet) för att påfyllnadsdos ska kunna ges.
Välkommen och beställ tid på sodermalm@vardvaccin.se eller ring 070-641 08 09.
2016-04-30

Tack till er som kom på öppet hus 2 april!

Tack alla ni som kom på vårt öppna hus! Det var väldigt roligt att så många kom, men vi är ledsna att vi inte hann ta hand om riktigt alla så väl som vi hade velat.
Vi skulle ha varit fem terapeuter på plats, men influensa mm gjorde att vi bara blev två. Välkomna tillbaka!
Tack också för era bidrag till UNHCR. 800 kronor fanns det i bössan när dagen var slut, och de är nu insatta på UNHCR:s konto. Exakt hur mycket som swishades direkt vet vi inte, men av antalet behandlingar att döma kan det ha varit ungefär lika mycket. 1600 kronor totalt till människor på flykt alltså. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Insamlade pengar

2016-04-03

Hårmineralanalys hos Ingalill

Läste du om hårmineralanalys i senaste numret av SportHälsa? Kontakta Ingalill om du vill få en analys av mineralbalansen i din kropp.
2016-03-02

Prova våra behandlingar på öppet hus 2 april kl 11-15

Lördag 2 april är du varmt välkommen att prova behandlingar eller kanske bara titta in och se hur vi har det. Läs mer om öppet hus
2016-02-25

Boka zonterapi hos Anette på webben

Nu kan du även boka tid hos zonterapeut Anette EngbergBokadirekt. Anette tar emot på onsdagar och söndagar.
Boka tid
2016-02-01

Dags att lösa in ditt rabattkort

Du som kom till vårt öppna hus i november eller har besökt oss sedan dess har nog fått det gröna rabattkortet. Om du inte redan har använt det så börjar det bli hög tid nu. Det gäller fram till 14 februari, så boka tid nu!
Kortet ger 100 kr rabatt vid ett tillfälle hos Annika, Daniel, Eva, Ingalill eller Madeleine.
Kortet är vårt sätt att fira att Lugn & Go startade för tio år sedan, i januari 2006.
2016-01-16

Massageterapeut Seth Larsson börjar i januari

Seth LarssonFrån 11 januari erbjuder Seth Larsson massage, gravidmassage och reiki på måndagar och tisdagar. Seth har ett introduktionserbjudande till nya kunder: för en 60-minutersbehandling massage eller reiki betalar du 395 kr (ordinarie pris 550 kr). Du kan kontakta Seth direkt eller boka tid på Bokadirekt.
Boka tid
2016-01-06

 

Fotzonterapi nu även på onsdagar

Zonterapeut Anette Engberg har från januari mottagning både på söndagar och onsdagar. Välkommen!
2016-01-03

 

Nyheter 2015

Julklappsvånda?

Vet du inte vad ska ge bort i julklapp? Ett presentkort på en skön behandling brukar vara uppskattat. Vänd dig direkt till den terapeut du vill köpa presentkort av. Du väljer belopp, och du kan antingen komma in och köpa det kontant efter överenskommelse, eller också kan vi posta ett presentkort eller maila en pdf.
2015-12-12

Vi har öppet runt helgerna

Snart stundar storhelger, men vi stänger inte för det. De flesta röda dagar har vi stängt, men dagarna runt helgerna har vi en hel del att erbjuda dig som vill unna dig en avstressande behandling:

Välkommen!
2015-12-06

Jessica Tärnrot, praktikårselev i Rosenmetoden

Jessica TärnrotJessica Tärnrot är praktikårselev, vilket är sista steget i utbildningen till Rosenterapeut. Hon arbetar på lördagar från 5 december – även 19 december och 2 januari. Varför inte unna dig en "massage för kropp och själ" i samband med helgerna?
2015-11-28

 

 

Friskvårdsbidrag kvar?
Har du friskvårdspengar från arbetsgivaren kvar? Då börjar det bli hög tid att utnyttja dem.
Hos oss kan du ladda upp med energi för att ta dig igenom den mörkaste delen av vintern eller varva ner inför helger och ledigheter.
Läs mer under Vi erbjuder och boka en tid. Förslagsvis redan idag, innan decemberspurten sätter in. smiley
Alla terapeuter tar kontant betalning, mot  kvitto att lämna in till arbetsgivaren.
Hos Jan-Erik kan du även betala med Friskvårdschecken, Friskvårdskuponger eller Wellnet.
2015-11-19

Tack till dig som besökte vårt öppna hus 14 november

Det blev en välbesökt och trevlig lördag med många samtal, provbehandlingar och vaccinationer. Välkommen tillbaka!
Vi samlade också in pengar till UNHCR:s flyktingarbete. 615 kronor och en euro kom in i kontanter. Exakt hur mycket som swishades direkt till UNHCR vet vi inte, men av antalet provbehandlingar att döma så borde det vara minst lika mycket. Tack för era bidrag – tillsammans kan vi göra skillnad. Så här tackade UNHCR er alla när vi betalat in kontanterna:

UNHCR tack

2015-11-14

Öppet hus lördag 14 november kl 11-16

Lördag 14 november är du välkommen på öppet hus på Lugn & Go. Vi har öppet mellan klockan 11 och 16. Då kan du ta provbehandlingar, vaccinera dig mot influensa, ställa frågor, köpa presentkort och produkter med mera.
Notera datumet och ta gärna med en vän. Läs mer om öppna huset här
2015-10-03

Ansiktszonterapeut Ingalill Hjort börjar i september

Ingalill HjortIngalill Hjort ger ansiktszonterapi på onsdagar från 2 september. Prova en behaglig och avslappnande metod – nya kunder får 100 kr rabatt på första behandlingen. Ingalill erbjuder även kostrådgivning och hårmineralanalys.
2015-08-28

 

Smärtterapeut Madeleine Gustafsson
 börjar i juni

Madeleine GustafssonMadeleine Gustafsson erbjuder behandlingar i Tui Na Smärtterapi, Manuell Lymfdränage, Klassisk Bindvävsmassage, Djupgående Cirkulationsmassage, Kinesisk Meridianmassage. Madeleine arbetar alla torsdagar, och från 1 september även lördagar och söndagar udda veckor.
Här kan du boka tid hos Madeleine:
Boka tid
2015-06-13 Foto: ©Lena Berndtsdotter

 

 

Akupunktör Daniel Åberg börjar i juli

Daniel ÅbergI juli börjar Daniel Åberg arbeta hos oss på fredagar. Han kan hjälpa dig med migrän, smärta, sömnlöshet och andra besvär.
Du kan redan nu boka tid. Är det ditt första besök hos honom betalar du halva priset för första behandlingen.
2015-05-07

 

 

TBE-vaccination drop-in 25 augusti

Tisdag 25 augusti kl 16–20 kan du få TBE-vaccination hos Ann utan tidsbeställning. Priset är 350 kr, betala helst med kort. Välkommen att ta första sprutan eller fylla på skyddet.
2015-08-01

Högtryck i augusti – erbjudanden från fyra terapeuter

Uppdatering: våra rabatterbjudanden gäller även under hela augusti.

Här finns kontaktuppgifter och bokningslänkar till oss alla.
2015-07-27

Ändrade busslinjer vid Lugn & Go

Brukar du åka buss till Lugn & Go? Tänk då på att det blir nya busslinjer efter midsommar. Linjerna 55 och 66 stannar fortfarande utanför oss, men har delvis nya sträckningar. Linje 43 försvinner helt, men i gengäld stannar nya linje 57 också på vår hållplats. Mer info om förändringarna finns på SL:s webbplats.
2015-06-13

Mobil TBE-vaccination i sommar

Ann och Rolf Gardulf har mobil vaccination mot TBE (fästingöverförd hjärnhineinflammation) på Söder och Lidingö. Drop-in, pris 350 kr, betala helst med kort. Här finns en lista med alla tider och platser (pdf, 232 kb).
015-05-31

Massageterapeut Micke Isaksson börjar 3 juni

Micke Isaksson Micke Isaksson erbjuder klassisk massage och massageterapeutisk behandling. Han arbetar alla onsdagar och jämna veckor även lördag och söndag. Onsdag 3 juni blir första arbetsdagen. Nya kunder får 50% rabatt vid första behandlingen under juni, juli och augusti.
2015-05-21

 

 

 

Fästingsäsongen är här

– och därmed är det dags att se över sitt vaccinationsskydd mot TBE (fästingöverförd hjärnhinneinflammation). Tisdag den 28 april har vi drop-in hela dagen på mottagningen från kl 8.00 till 18.00 för TBE vaccination. Vill du fråga något om vaccinationen? Skriv då till sodermalm@vardvaccination.se. Välkommen!
2015-04-20

Nu kan du boka shiatsu H på webben

Nu har Jan-Erik och Susan även tidsbokning på Bokadirekt för shiatsu H-behandlingar.
2015-04-05

Andrea byter dag till onsdagar

Vid månadsskiftet byter Andrea veckodag och arbetar i april onsdagar på Lugn & Go.
2015-03-15

Månadens erbjudande hos Andrea

I mars har Andrea ett erbjudande med klassisk massage 75 minuter för 690 kr (ordinarie pris 750 kr). Enklast bokar du tid på Bokadirekt.
2015-03-02

Nytt år och nya tag – kan vi hjälpa dig?

Har du något du vill ta tag i så här i början av 2015? Vi har bred kompetens att stötta dig på olika vis.

Välkommen!
2015-01-05

Nyheter 2014

Extra öppet runt storhelgerna

I år ligger jul och nyår helt på vardagar, och därför har vi i stället extra öppet helgen efter jul och på trettondagen.
Andrea har extra tider:
Lördag 27 december
Söndag 28 december
Tisdag 6 januari
Eva har extra tider:
Lördag 27 december
Se och boka tider på Bokadirekt
Välkommen!
2014-12-18

Insamling till Barncancerfonden
på öppna huset gav 925 kronor

 

Insamlade pengarPå vårt öppna hus fanns flera möjligheter att stöda Kroppsterapeuternas insamling till Barncancerfonden: genom att ta provbehandlingar, köpa produkter eller helt enkelt lägga en slant i insamlingsbössan.
Nu är pengarna räknade och inbetalade, och totalt blev det 925 kronor till Barncancerfonden. Tack alla ni som bidrog!
2014-12-03

 

Öppet hus lördag 29 november kl 11–15

Välkommen att prova på våra behandlingar, kontrollera ditt blodtryck
och vaccinera dig inför influensasäsongen eller utlandsresan.
Eller kom förbi och titta på vår keramikutställning, fika och ställ frågor om vad vi kan erbjuda.
Läs mer om öppet hus
2014-11-09

Möt oss på Allt för Hälsan i Älvsjö

Möt oss på mässan Allt för Hälsan i Kroppsterapeuternas monter B01:25!
Torsdag 6 november kl 12-14 och 16-18 ger Andrea Kulcsár prov på ayurvedisk behandling.
Lördag 8 november kl 10-12 och 14-16 ger Eva Spångberg provbehandlingar i Rosenmetoden.
Mässan pågår i Älvsjö 6-9 november, och hos Kroppsterapeuterna erbjuds olika provbehandlingar hela dagarna. Välkommen!

Ayurveda, massage och hälsorådgivning hos Andrea Kulcsár

Andrea Kulcsár är ayurvedisk och klassisk massageterapeut och ayurvedisk hälsorådgivare. Från 31 oktober är du välkommen till henne, på fredagar i jämna veckor och torsdagar i udda veckor. Läs mer om Andrea och hennes olika behandlingar, och boka tid på Bokadirekt.
2014-10-22

TBE-vaccination drop in 19 augusti

Tisdag 19 augusti kan du komma till Lugn & Go mellan klockan 10.30 och 19 för TBE-vaccination hos Ann Gardulf. Den dagen krävs ingen tidsbeställning, utan det är bara att komma när det passar dig.
2014-08-04

Vi stöder Barncancerfonden!

På det öppna huset 12 april samlades det in 685 kronor till Barncancerfonden. Det var mest rena bidrag från besökarna. Vi sålde även avspänningsskivor där hela summan gick till insamlingen.
Insamlingen var en del av ett nytt samarbete mellan Barncancerfonden och Kroppsterapeuternas Yrkesförbund (där Maria, Anette, Monika, Susan och Eva är medlemmar). Faktiskt var Lugn & Go först ut av alla – det är vi stolta över!
2014-04-16

Öppet hus lördag 12 april kl 10–15

Välkommen att prova på våra behandlingar, kontrollera ditt blodtryck
och vaccinera dig inför fästingsäsongen eller utlandsresan.
Eller kom förbi och se våra fina lokaler, titta på vår keramikutställning
och passa på att ställa frågor om vad vi kan erbjuda.
Läs mer om öppet hus
2014-04-02

Vi vaccinerar mot bältros

Bältros (herpes zoster) är en smärtsam sjukdom som drabbar ungefär var fjärde person någon gång i livet. Risken att drabbas ökar markant efter 50 års ålder. Nu finns ett vaccin godkänt för personer från 50 års ålder. Vaccinet minskar risken för att drabbas av bältros och den efterföljande nervsmärta som kan uppstå. Du kan vaccinera dig hos oss.
Bältrosvaccinet ingår i det allmänna högkostnadsskyddet för läkemedel.
Läs mer här om bokning och pris.
2014-03-04

Jan-Erik Alm, shiatsu H terapeut

På måndagar är du nu välkommen till Jan-Erik, shiatsu H terapeut med mycket lång erfarenhet.
2014-02-19

Rosenmetoden 500 kr i januari
Under januari har Eva Spångberg sänkt pris på Rosenmetoden: 500 kr (ordinarie pris 600 kr).
Boka tid på Bokadirekt
2014-01-19

Vi har vaccin mot Gula febern!

Detta vaccin har under en period varit slut från leverantören men vi har nu vaccinet på mottagningen. Boka läkartid på info@megacare.se eller på
telefon 070­641 08 09.
Prislista alla vaccinationer
2014-01-08

Nyheter 2013

God jul och gott nytt år!
I mellandagarna fräschar vi upp lokalen lite. Ursäkta röran – efter nyår fungerar allt som vanligt igen.
2013-12-20

Julerbjudande 2013 med rabatt
Ge ett presentkort på vaccination som julklapp!

Varför inte ge en vaccination som julklapp till dina nära och kära?
Under tidsperioden 10–20 december 2013 kan du köpa presentkort med 10% rabatt på våra vaccinationspriser. Vi sänder presentkortet med tillhörande kuvert till din hemadress – allt för att underlätta ditt julklappsköpande.
2013-12-09

Friskvårdsbidrag kvar?
Har du friskvårdspengar från arbetsgivaren kvar? Då börjar det bli hög tid att utnyttja dem.
Välkommen till oss om du vill

Läs mer under Vi erbjuder och boka en tid. Och gör det idag, innan decemberspurten sätter in.
Du kan betala med Friskvårdschecken hos Maria och Eva. Maria tar även emot Friskvårdskuponger.
Alla tar förstås kontant betalning, mot  kvitto att lämna in till arbetsgivaren.
2013-11-21

Gratis influensavaccin för riskgrupper
Under tidsperioden 15 oktober 2013 - 28 februari 2014 kan du vaccinera dig utan kostnad mot influensa och lunginflammation!
Gäller personer äldre än 65 år och/eller personer med andra kroniska sjukdomar.
Läs mer om riskgrupper.
Boka tid per e-post eller ring 070-641 08 09.
Vid Södermalms vård och vaccination har vi särskild erfarenhet av att vaccinera personer med nedsatt immunförsvar och att vaccinera personer födda med Downs syndrom.
2013-10-15

Farshad Moradi, livs- och affärscoach

Farshad Moradi, livs- och affärscoach, började arbeta på Lugn & Go 1 september 2013. Han kan stötta dig om du behöver hjälp med att hantera livets utmaningar, finna din passion och nå dina mål.
Läs mer om Farshad och vad han kan erbjuda.
2013-09-20

Välkommen till vår nya webbplats!
2013-09-20